2 min læsningAaB-fan frarøvet trøje efter AGF-opgør

Der var uroligheder efter lørdagens kamp mellem AGF og AaB, hvor en ung AaB-fan blev tvunget til at smide sin AaB-trøje af nogle såkaldte 'AGF-tilhængere'.

2 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Den seneste tid har der været meget fokus på uroligheder i forbindelse med fodbold. Det var der desværre også efter kampen mellem AGF og AaB.

En 16-årig AaB-fan blev efter lørdagens opgør mod AGF omringet og tvunget til at smide sin AaB-trøje af nogle såkaldte ‘AGF-tilhængere’.

Til TV2 Østjylland forklarer den 16-årige dreng, at han var på vej mod banegården, da en gruppe ‘AGF-fans’ råbte efter ham. Først ignorerede han dem, hvorefter ‘AGF-tilhængerne’ omringede ham og tvang AaB-trøjen af ham.

AGF’s kommunikationschef Søren Højlund fortæller til TV2 Østjylland, at man er ved at undersøge sagen og mulige sanktioner.

– Vi tager på det kraftigste afstand fra den slags svineri. Det er ikke en opførsel, vi på nogen måde vil acceptere, men det kan være svært at gøre noget ved, når det sker nede i byen, siger han.

Ny AaB-træner sætter barren: Vi skal spille Superliga næste sæson

Østjyllands politiet oplyser efterfølgende, at hændelsen har fået konsekvenser for den person, der udførte handlingen.

– Vi fremstiller i dag kl. 11.00 en 22-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for røveri ved lørdag aften sammen med flere andre gerningsmænd at have truet en 16-årig dreng til at udlevere sin AaB-fantrøje, fortæller de på Twitter.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer