VM 2022

1 min læsningUnited, Rashford og Martial sejrede i comeback mod Omonia

Manchester United var bagud 1-0 efter første halvleg torsdag aften, men gode indskiftninger sikrede en 3-2 sejr på udebane mod lilleputterne fra Omonia i Europa League.

1 min læsning
Manchester United og Ronaldo i kamp mod Cypriotiske Omonia i Europa League
Foto: Ritzau Scanpix ( REUTERS / Yiannis Kourtoglou

Manchester United så ud til at skuffe torsdag aften på udebane mod Omonia i Europa League.

Stjernerne Cristiano Ronaldo, Casemiro og Christian Eriksen var alle med blandt Erik ten Hags udvalgte fra start. På en fatal fejl af Tyrell Malacia, hvor han joggede i bolden på midten af banen og gav Omonia en omstillingsmulighed, kom Manchester United dog bagud med 1-o, hvilket også var stillingen ved pausen.

Første halvleg var i det hele taget ikke en af dem, Erik ten Hag vil huske tilbage på med glæde.

Til gengæld fik han meget at juble over i anden halvleg, hvor han sendte Marcus Rashford og Anthony Martial på banen. Begge spillere scorede og gjorde en stor forskel.

Allerede efter kun otte minutter på banen i anden halvleg havde Marcus Rashford bragt balance i regnskabet til 1-1, og kort efter viste Martial også sin form og bragte Manchester United på 2-1. Franskmanden scorede også to mål mod Manchester City i weekenden.

Opgøret så ud til at være helt afgjort, da Ronaldo assisterede på Marcus Rashfords anden scoring til 3-1. Men med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid fik Omonia reduceret til 2-3, og det blev til en hektisk afslutning.

Sejren kom dog i hus for Manchester United og kampens spiller Marcus Rashford, som i weekenden skal møde Everton på udebane i Premier League.

Den cypriotiske spillertrup står vurderet til 18,8 millioner € på Transfermarkt svarende til 140 millioner danske kroner. Et stykke fra Manchester Uniteds knap 800 millioner €. I næste uge mødes de to hold på Old Trafford i England.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer