VM 2022

2 min læsningTottenham med trist besked – spillerne hylder nu afdød træner

Tottenham Hotspur har torsdag meddelt, at en af klubbens meget værdsatte trænere er død 61 år gammel. Spillere og stab hylder den italienske træner.

2 min læsning
Tottenham Hotspurs fitnesstræner Gian Piero Ventrone er død 61 år gammel.
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Russell Cheyne

Tottenham Hotspurs 61-årige fitnesstræner Gian Piero Ventrone er død.

Premier League-klubben har torsdag meddelt, at den italienske fodboldtræner, der kom til klubben med Antonio Conte i 2021, er død af et heftigt leukæmiforløb.

Ventrone er blevet kendt for sine enormt hårde træningspas, hvor Tottenhams spillere ruller rundt på græsset under sæsonforberedelserne.

Klubben skriver:

– Vi er knuste over at meddele, at fitnesstræner Gian Piero Ventrone er gået bort. Lige så elskelig han var udenfor banen, var han krævende inde på banen, blev Gian Piero hurtigt en enormt populær figur blandt spillere og stab. Han vil blive meget savnet af alle i klubben, og vores tanker går til hans familie og venner i denne umuligt triste tid.

Og klubbens største profil og anfører, Harry Kane, har sendt sine tanker til den italienske træner og hans familie.

– En virkelig bemærkelsesværdig mand. Jeg er knust over vores træners bortgang. Min kærlighed og styrke er hos hans familie på dette tidspunkt. Hans ord og visdom vil leve med mig resten af ​​mit liv, og jeg er bare taknemmelig for, at jeg havde muligheden for at tilbringe tid med ham.

Nedenfor kan du så billeder fra den hårde opstartstræning under Antonio Conte og Gian Piero Ventrone.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer