VM 2022

2 min læsningIsaksen håbede på at score til 3-2 for at drille Feyenoord-fans: Jeg ville gerne ud og lave noget

Gustav Isaksen drømte om, at han kunne have jublet over en 3-2-scoring. Særligt fordi det var Feyenoords hollandske fans, der stod på tribunen.

2 min læsning
Gustav Isaksen fejrer sin scoring med holdkammerater mod Feyenoord.

FC Midtjylland præsterede i torsdagens kamp at komme tilbage fra 0-2 til 2-2 mod Feyenoord.

De hollandske gæsters fans havde store udfordringer med at opføre sig ordentligt. Før kampstart var omtrent 75 Feyenoord-fans endt på FC Midtjyllands stemningstribune, hvilket også gav ballade med slagsmål.

Derfor var der også lidt ekstra ambitioner hos Gustav Isaksen, der drømte om at score sejrsmålet, så han kunne løbe ud til Feyenoord-fansene og drille.

– De er vilde deres fans, jeg løb bare og tænkte, at jeg skulle score til 3-2, så jeg kunne løbe ud og lave noget, siger Isaksen, der i stedet fortæller, at han vil gemme jubelscenen til det omvendte opgør i Holland.

Til dagens kamp startede Anders Dreyer på bænken, mens Sory Kaba, Pione Sisto og Gustav Isaksen fik spilletiden. Isaksen påpeger, at der både er gode og dårlige ting i at være så mange offensive spillere med niveau til startformationen.

FCM og Gustav Isaksen VAR der også – ulvene leverede comeback mod Feyenoord

– Det er et privilegium og træls. Man skal gøre hinanden bedre. Hvis man starter ude, skal man gøre det bedste, når man kommer ind, og det samme når man starter inde. Vi har lovet hinanden i offensiven, at vi skal kæmpe for at gøre hinanden bedre, lyder det fra Isaksen.

Anders Dreyer kom på banen efter pausen, og under ti minutter senere faldt reduceringen fra Gustav Isaksens fod.

Slagsmål på FCM-tribune – hollændere er kommet ind til hjemmeholdets fans

– Vi får momentum efter pausen. Vi snakkede om i pausen, at vi skulle lægge første halvleg bag os. Vi spiller med fuld energi og power, vi skal kreere en masse. Vi aftaler, at hvis vi scorer indenfor 20, så kan vi presse endnu mere. Det lykkedes for os, siger Isaksen.

Med 2-2 i torsdagens kamp mod Feyenoord er FC Midtjylland på en delt første- og sidsteplads i gruppen. Alle fire hold i gruppen har således fire point efter tre kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer