VM 2022

2 min læsningFeyenoord-dansker har stor respekt: Særligt offensivt er FC Midtjylland gode

Jacob Rasmussen skal sammen med resten af Feyenoord-holdet torsdag aften i duel mod FC Midtjylland i Europa League, hvor han forventer en svær kamp.

2 min læsning
Feyenoord-pressemøde før Europa League kampe mod FC Midtjylland
Foto: Mathias Blohm/campo.dk

Torsdag aften brager FC Midtjylland og Feyenoord sammen i tredje runde af gruppespillet i Europa League.

Her kommer hollænderne med en enkel dansker i truppen i form af Jacob Rasmussen, der sammen med holdets træner Arne Slot deltog i onsdagens pressemøde forud for kampen.

Her satte den danske forsvarsspiller et par ord på FC Midtjyllands hold, hvor han særligt har været imponeret over superligamandskabets offensiv.

– Hvis vi tager et kig på nogle af deres seneste kampe – ja vi kan også bare tage kampen mod Lazio – så kan man se, at særligt deres offensive trio, men også deres midtbanespillere gjorde det ret godt, indleder Jacob Rasmussen og fortsætter:

Anders Dreyer før Feyenoord-brag: De begår ikke samme fejl som Lazio

– De har Anders Dreyer og selvsagt også Gustav Isaksen, Pione Sisto, Sory Kaba og Evander. De er alle spillere, der kan skabe noget på egen hånd.

– Så jeg vil sige, at de særligt fremme har spillere, som kan skabe ting og mere eller mindre ændre en kamp, lyder det fra danskeren, der bliver suppleret af sin træner Arne Slot:

– De er også ret stærke med deres forsvarsspillere på dødbolde. Når det kommer til det åbne spil, så er det tydeligt for os, at de har nogle virkelig spændende angribere og også to rigtig gode offensive midtbanespillere, som kan starte et angreb, men også selv være kreative.

Du kan se videoklippet fra Feyenoord-pressemødet øverst i artiklen, hvor altså også Arne Slot sætter ord på FCM.

Trupnyt: FC Midtjylland klar til Feyenoord efter sensationsresultatet senest

Kampen mellem FC Midtjylland og Feyenoord begynder torsdag aften klokken 21:00 og kan følges direkte på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer