VM 2022

1 min læsningFCN vinder tre på stribe – Nuamah kåret som månedens unge spiller

Det er velkendt, at man i FC Nordsjælland er dygtig til at gøre unge spillere til profiler i Superligaen. Med kåringen af Ernest Nuamah som månedens spiller, har nordsjællænderne vundet prisen tre måneder i streg.

1 min læsning
Endnu en FCN-spiller vinder fin pris
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Tre på stribe.

Et spil for børn og barnlige sjæle. Men også resultatet af det hårde arbejde i FC Nordsjælland med at gøre unge spillere til profiler.

For tredje måned i streg er det nemlig lykkedes en af klubbens unge spillere at vinde prisen som månedens spiller i Superligaen. Denne gang er prisen givet til Ernest Nuamah.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Den 18-årige kantspiller vinder prisen for september og bliver dermed den tredje i træk fra klubben til at vinde prisen. Før det vandt midtstopper Adama Nagalo i juli og offensivprofilen Andreas Schjelderup i august.

Ernest Nuamah har spillet en række gode kampe for Superligaens førerhold i september krydret med to mål, hvilket altså har udmundet i den fine pris. Om endnu en FC Nordsjælland-spiller vinder prisen for oktober, må tiden vise, men klubben gør sine forhåbninger, som du kan se i videoen herover.

Næste opgave for Nuamah og FC Nordsjælland i Superligaen er på lørdag, hvor holdet skal en tur i Parken og møde F.C. København. Der er kick off klokken 19.00, og du kan se kampen på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer