VM 2022

1 min læsningSilkeborg-back glad for sejren efter ‘dum fejl’: Det er fucking vigtigt!

Lukas Engel ærgrer sig over AC Horsens' reducering til 2-1, der dog ikke fik betydning for fordelingen af pointene søndag eftermiddag.

1 min læsning
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

To tidligere AaB-spillere gjorde det grimme ved AC Horsens søndag eftermiddag, da Kasper Kusk og Nicklas Helenius grundlagde Silkeborgs 2-1 sejr på JYSK Park.

Umiddelbart efter kampen fortæller venstreback Lukas Engel, at første halvleg var tilfredsstillende, mens anden akt lod noget tilbage at ønske.

– Jeg synes vi kan være tilfredse med første halvleg. I anden halvleg står vi dybt og forsvarer i store perioder, men det vigtigste er de tre point, siger Lukas Engel.

Den 23-årige back fortæller, at det ikke var bevidst, at klubben fra Søhøjlandet endte langt tilbage på banen i anden halvleg. Samtidig ærgrer han sig over et boldtab umiddelbart før Anders K. Jacobsens reducering til 2-1.

– Det var ikke planen. Vi skal helst holde trykket og styre kampen, men udover den dumme fejl jeg laver, hvor de scorer, så synes jeg ikke, at de er særligt farlige, lyder det fra Silkeborg-backen, der slutter med at understrege betydningen af de tre point i jagten på top seks.

Silkeborg sled sig til sejr mod AC Horsens med teenager i målet

– Det er fucking vigtigt, siger Engel til Canal 9.

Silkeborg spillede sig med sejren op på 19 point. Det er tre færre end Randers, der indtager duksepladsen i Superligaen.

AC Horsens ligger fem point efter silkeborgenserne på syvendepladsen med 14 point.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer