VM 2022

2 min læsningMølby om Eriksen: Han er deres Main Man

Der hang et stort spørgsmålstegn over hovedet på Christian Eriksen ved nytår, men den danske landsholds-10’er har overbevist med sine præstationer i første Brentford og siden i Manchester United.

2 min læsning
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester Uniteds nye manager, Erik ten Hag, hentede denne sommer Christian Eriksen til den engelske storklub.

I første omgang var der tvivl om, hvor meget spilletid der ville blive til den danske midtbanespiller, men den tvivl har han gjort til skamme.

– Mange talte om, hvad hans rolle bliver – Det kan der ikke længere være tvivl om; Han er deres ’main man’ på midtbanen, han styrer det, han har dirigentstokken. Det er ikke tilfældigt, at andre spillere, der har haft det svært igennem de sidste 12-18 måneder, er begyndt at spille bedre. Det gør gode spillere; De gør spillerne omkring sig bedre, og det har han formået. Han har aldrig været bedre, lyder det fra Jan Mølby forud for søndagens Manchester-derby.

Eriksen blev tidligere på ugen kåret som Manchester Uniteds bedste spiller i september, og det er en pris, som ikke overrasker den tidligere Liverpool-midtbanespiller.

– Jeg går normalt ikke højt op i det her med, hvem der bliver månedens spiller, men jeg var egentlig overrasket over, at han ikke blev månedens spiller i Premier League, jeg synes, han har været fremragende, og det overrasker mig ikke.

Eriksen før Manchester-derby: Det bliver en hård test

– Jeg synes, han er bedre, end han nogensinde har været, og det synes jeg allerede vi så bider af i Brentford i sidste sæson. Jeg synes næsten, det var uansvarligt, at ikke samtlige klubber var interesseret i ham; en 30-årig midtbanespiller på en fri transfer, lyder det fra Mølby.

Christian Eriksen står indtil søndag noteret for otte kampe for Manchester United.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer