VM 2022

1 min læsningEriksen før Manchester-derby: Det bliver en hård test

Manchester United-danskeren Christian Eriksen spiller søndag sit første Manchester-derby. Og det bliver en hård kamp, fortæller han.

1 min læsning
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen har fået en strålende start på tilværelsen hos Manchester United.

Faktisk så strålende, at han i september måned er blevet udnævnt som månedens spiller hos de Røde Djævle.

Danskeren har vist fin fodboldmæssige intelligens og er hurtigt blevet integreret i den måde, Manchester United spiller på under Erik ten Hag, hvor han har indtaget forskellige roller på midten af banen.

Søndag eftermiddag står Eriksen og resten af Manchester United-truppen så overfor nok den sværeste udfordring hidtil i denne sæson.

Det gør de, når de møder bysbørnene fra Manchester City i et sandt lokalderby. Og her håber Eriksen at kunne fortsætte den gode form på trods af den stærke modstander. Det fortæller han på Manchester Uniteds hjemmeside.

– Nu bliver det en hård test, indleder han.

– Vi har det godt og er på et godt sted lige nu. Vi spiller virkelig flydende og frigjort, og jeg ser frem til kampen. Det er et første derby for mig personligt i Manchester, og forhåbentlig bliver det en sjov kamp at spille i og en sjov kamp at se.

Kampen på Etihad mellem Manchester City og Manchester United fløjtes op søndag klokken 15:00. Du kan følge kampen på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer