VM 2022

2 min læsningAGF-anfører før brag mod FCK: Der er sket nogle ting i København på det seneste

Patrick Mortensen forventer, at F.C. København kommer med et helt nyt udtryk, efter de i landsholdspausen har valgt at skifte cheftræner.

2 min læsning
Patrick Mortensen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Søndag aften brager F.C. København – anført af klubbens nye cheftræner Jacob Neestrup – sammen med AGF i Parken, hvor gæsternes anfører forventer et helt nyt udtryk fra de forsvarende danske mestre.

Det fortæller Patrick Mortensen nemlig i et interview på AGF TV.

– Det bliver en fed kamp. Det er en kamp, som jeg og drengene glæder sig helt vildt til. Det er en af de sjovere kampe på et kalenderår, og så er det klart, at der er sket nogle ting i København i den seneste halvanden uges tid, som gør, at vi nok skal forvente et andet FCK-udtryk, og det er vi klar til, indleder AGF-anføren og sætter ord på den store aarhusianske opbakning i Parken, som har betydet et udvidet udebaneafsnit:

– Det kan jeg jo ikke takke vores fans nok for, at der har været den her helt vildt fantastiske opbakning igennem rigtig lang tid nu. Ikke bare i denne sæson, men også i sidste sæson, hvor det ikke gik så godt.

– Det snakker vi tit om inde i omklædningsrummet; at det betyder utrolig meget for os. Det gør det virkelig. Også senest mod AaB, hvor der kommer så mange tilskuere.

– Vi lyver ikke, når vi siger, at det giver noget ekstra. Det gør det. Man får pludselig mere energi og lidt flere kræfter i de sidste minutter, hvor man godt kan være lidt træt, lyder det fra angriberen, der hidtil har nettet seks gange i sæsonen og dermed deler førstepladsen på topscorerlisten sammen med en nuværende og en forhenværende FCK-spiller i form af Viktor Claesson og Pep Biel, der tidligere på sæsonen blev solgt til græske Olympiakos.

De seneste fem gange F.C. København og AGF har mødt hinanden kan du blive klogere på herunder, hvor du kan se en H2h-statistik:

AGF-træner før FCK i Parken: Efter min mening er det 50/50

Superligabraget mellem F.C. København og AGF begynder søndag aften klokken 18:00 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer