VM 2022

2 min læsningVanvittigt comeback og besynderligt trøjedrama i NordicBet Ligaen

Det var et besynderligt opgør mellem Nykøbing FC og SønderjyskE i NordicBet Ligaen, hvor både optakten og afslutningen på opgøret vakte opsigt.

2 min læsning
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

NordicBet Liga-opgøret mellem Nykøbing FC og SønderjyskE var dramatisk på alle mulige måder.

Først kom det tidligere på dagen frem, at SønderjyskE alligevel ikke måtte spille i deres vante lyseblå trikot, og da klubben ikke havde andet tøj med sig til Nykøbing, måtte de tage sig til takke med at låne Nykøbing FCs hvide spillersæt.

Der var dermed 22 spillere på banen i opgøret, der bar Nykøbing FC-logoet på brystet. Men nok om den kontroversielle trøjesituation. Nu til opgøret på banen.

Den absolutte bundprop i NordicBet Ligaen, Nykøbing FC, havde stadig sæsonens første sejr til gode i dette års NordicBet Liga. Det så dog ud til, at lørdag eftermiddag skulle være vendepunktet for Nykøbing FC.

På først et selvmål tidligt i kampen af Emil Berggreen og en sen scoring af lejesvenden fra OB Luca Kjerrumgaard efter 85 minutter så sejren ud til at være i hus. Nykøbing FC kunne gå ind i kampen overtid med en føring på 2-0 mod et tamt SønderjyskE-mandskab.

Campo mener: Pierre Emile får ikke nok anerkendelse – han er mere end bare god

Efter 92 minutter startede Emil Berggreen comebacket på straffespark inden Marc Dal Hende og Rasmus Wikström scorede til både 2-2 og 3-2 i SønderjyskE’s favør inden dommeren fløjtede kampen af.

Med sejren spiller SønderjyskE sig helt op i haserne af Vejle og Hvidovre, der indtager første- og andenpladsen i NordicBet Ligaen. Fredag aften spillede de 1-1 i deres indbyrdes opgør, hvorfor sønderjyderne på tredjepladsen er henholdsvis to og et point efter topholdene.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer