3F Superligaen

FCK forfremmer klubikon til assistenttræner

Hjalte Nørregaard er et af de helt store navne i F.C. Københavns historie. Den tidligere FCK-anfører er nu blevet forfremmet til assistenttræner i klubben.

Hjalte Nørregaard bliver ny assistenttræner i F.C. København.

Det oplyser FCK torsdag.

Dermed vinker han farvel til jobbet som cheftræner for klubbens U19-hold, og træder i stedet et skridt op som en del af den nye trænerkonstellation med Jacob Neestrup i spidsen.

Valget af Hjalte Nørregaard som ny assistenttræner i F.C. København tilskrives især hans fortid som først spiller og sidenhen træner for U19-holdet.

– Hjalte er grundigt uddannet i vores filosofi og den metodik, der ligger bag, og han kan bidrage fra dag et med sin faglighed, erfaring og indsigt, siger sportsdirektør Peter Christiansen og fortsætter:

– Samtidig ved han om nogen, hvordan kravbilledet er i F.C. København i hverdagen og til kampe.

– Han har stor spillererfaring både nationalt og internationalt og et indgående kendskab til vores spillergruppe, så vi ser meget frem til at få ham ind omkring førsteholdet på fast basis.

Ingen udebanefans til kommende derby mellem Brøndby og FCK

Hjalte Nørregaard har spillet 325 kampe for F.C. Københavns førstehold, hvilket er næstflest af alle. Siden 2018 har han været cheftræner for klubbens U19-hold, med undtagelse af en kort pause i 2020, hvor han i tre kampe stod i spidsen for førsteholdet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P