VM 2022

2 min læsningTidligere engelsk landsholdsspiller: Saka skal skifte hvis han vil vinde

Den forhenværende engelske landsholdsmålmand David James er ganske klar i spyttet, når han ser på Arsenals chancer for at vinde trofæer i fremtiden.

2 min læsning
England's midfielder Bukayo Saka (L) vies Germany's striker Serge Gnabry during the UEFA Nations League group A3 football match between England and Germany at Wembley stadium in north London on September 26, 2022. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Arsenal fører Premier League, men det gør dem ikke automatisk til en udfordrer til titlen.

Det er i hvert fald David James’ holdning. Han mener at Arsenal-stjernen Bukayo Saka bør finde en ny adresse, hvis han kontinuerligt vil vinde noget.

Den tidligere Liverpool- og Manchester City-målmand har dog stor beundring for Arsenals projekt, og hvor langt Mikel Arteta har taget klubben de seneste år. Det fortæller han til GGRecon.

– Bukayo Saka er en stor del af det Arsenal har skabt denne sæson. Men jeg kan godt forstå, hvis en spiller som ham vil skifte.

– Hvad der er bedst for Bukayo (Saka, red.)? Hvis han vil være en del af en revolution, så skal han blive i Arsenal, da de er ved at bygge noget op og ikke har vundet ligaen i 18 år.

James har også en klar idé om, hvor Bukayo Saka skal skifte hen, såfremt den vævre 21-årige englænder skulle vælge at lytte til den tidligere landsholdskeeper.

Manchester United-legende: Sådan stopper man Haaland

– Han er en del af en revolution, hvis han bliver i Arsenal og kæmper med om trofæer, men hvis han vil noget kontinuerligt, så skal han skifte til Manchester City, da han nærmest er garanteret trofæer der. Han vil være en fremragende tilføjelse til Citys trup.

Bukayo Saka har kontraktudløb i 2024 og selvom Arsenals træner, Mikel Arteta, angiveligt kæmper for at få forlænget aftalen med Saka hurtigst muligt, er der endnu intet underskrevet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer