2 min læsningLindstrøm vil bidrage med to ting i landsholdslejren: Hjulmand er glad

Jesper Lindstrøm ankom fredag til landsholdslejren. Her har han i sinde at bidrage med to ting. Landstræner Kasper Hjulmand glæder sig over Lindstrøms ankomst.

2 min læsning
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Jesper Lindstrøm stemplede fredag ind i den danske landsholdslejr, efter at han var blevet fri for sygdom.

Den nytilkomne dansker missede Kroatien-kampen torsdag og var heller ikke med til landsholdets samling i juni grundet skade. Derfor var det også en glad ‘Jobbe’, der fredag tjekkede ind i Helsingør.

– Jeg er altid glad for at være med på landsholdet. Og er altid pisseærgerlig, når jeg ikke kan være med, siger Lindstrøm og fortsætter.

– Det er sindssygt fedt. Alle har det godt både på og udenfor banen. Der bliver spillet kort, bordtennis og diverse spil. Jeg er sindssygt glad for at være her. Alle er super søde til at hive mig ind. Der er en masse unge spillere, man også kan kommunikere med, så det er fedt, siger Lindstrøm til campo.dk.

Frankfurt-danskeren mener, at han kan bidrage med to ting på A-landsholdet.

U21-danskere kom aldrig tilbage fra svær første halvleg mod Kroatien

– Jeg har en masse gåpåmod og en masse selvtillid. Sidste kamp scorede jeg mod Marseille i Champions League. Det var mit første Champions League-mål, så jeg har meget selvtillid. Jeg vil altid fremad, jeg vil altid op at lave mål og altid score, så det er en masse gåpåmod, siger den tidligere Brøndby-midt.

Landstræner Kasper Hjulmand genkender det optimistiske mindset hos den 22-årige landsholdsspiller og bemærker desuden, at han er glad for at få Lindstrøm tilbage i truppen.

– Han er frisk, han er hurtig på stikkerne, og han er optimistisk. Han har desværre misset juni hos os på grund af skader og nu blev han syg, så vi er glade for at have ham inde, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Danmark spiller søndag aften i Parken mod Frankrig. Hvis Danmark skal spille sig videre til Nations League-finalerne, kræver det en sejr mod Frankrig, mens Kroatien skal smide point i deres udekamp mod Østrig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer