2 min læsningMedie: Barca i samtaler om at hente kæmpetalent

FC Barcelona har fulgt den blot 16-årige brasilianer gennem længere tid. Men catalanerne er i konkurrence med blandt andre rivalen Real Madrid.

2 min læsning
Barcelona er interesseret i at hente Endrick
Foto: REUTERS/Pablo Morano.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Endrick er blot 16 år, men den brasilianske angriber jagtes allerede af flere af verdens største klubber.

Blandt de interesserede er FC Barcelona, der ifølge Sport har mødtes med teenagerens agent.

Men den catalanske storklub er i konkurrence med klubber som Real Madrid og Paris Saint-Germain om at hente det store talent fra brasilianske Palmeiras.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Endrick, som denne sommer fyldte 16 år, er i Palmeiras førsteholdstrup og spåes en stor fremtid. Og den fremtid kan ligge i Europa, hvor FC Barcelona har fulgt ham længe.

‘Blaugrana’ mener angiveligt, at den unge brasilianer, der i slutningen af juli skrev under på sin første professionelle kontrakt i Palmeiras, kan blive en af verdens bedste.

Medie: Disse profiler kan afløse Busquets i Barca

Endrick har blandt andet vist sine offensive talenter frem på det brasilianske U17-landshold, hvor det er blevet til imponerende fem mål i blot fire kampe. Han har endnu sin førsteholdsdebut til gode i Palmeiras, men for klubbens U20-hold er det blevet til seks mål i syv kampe.

Ifølge Sport har Endricks kontrakt i Brasilien en indbygget frikøbsklausul på godt og vel 238 millioner kroner (32 millioner euro, red.). Der er dog én bet for cheftræner Xavi og Co. samt andre interesserede klubber.

Angriberen kan nemlig ikke skifte til en europæisk klub, før han fylder 18 år, hvilket sker i sommeren 2024. Held i uheld, da Barcelona på nuværende tidspunkt ikke har økonomien i orden til at kunne købe Endrick. Derfor går den catalanske storklub efter at købe den unge angriber til sommer, hvor økonomien måske ser bedre ud.

FC Barcelona har pause i kampprogrammet i LaLiga på grund af landskampene i Nations League. Næste kamp for klubben er næste lørdag, hvor holdet møder Mallorca ude på ferieøen. Der er kick off klokken 21.00, og du kan se opgøret på TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer