U21-danskere kom aldrig tilbage fra svær første halvleg mod Kroatien

Danmarks U21-landshold spillede første opgør af to mod Kroatien fredag aften, og her blev det til præcis samme resultat som aftenen forinden.

Danmarks Mohamed Daramy på spring foran Tyrkiet's Bunyamin Balci under U21 EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Tyrkiet, på Vejle Stadion tirsdag den 14. juni 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

1-2.

Det tager både A-landsholdet og U21-landsholdet med hjem efter kampe i Kroatien. U21-drengene spillede fredag aften første playoff-opgør af to om at deltage ved EM, og her var de første 45 minutter afgørende.

Kroaterne spillede klart bedst i første halvleg og tog en 2-0 føring med ned til pausen. Her fik Jesper Sørensen sat lidt skik på danskerne, og efter pausen var der dømt dansk overtag.

En time inde i kampen fik Casper Tengstedt reduceret til 1-2, men et kompakt kroatisk mandskab holdt danskerne fra fadet, inden returopgøret tirsdag aften.

På Vejle Stadion skal Danmark forsøge at indhente kroaternes føring. Den samlede vinder sikrer sig en billet til EM 2023.