2 min læsningAC glad i Barcelona: Jeg spiller de store kampe

Andreas Christensen er tilfreds med sin start i FC Barcelona til trods for svingende antal spilleminutter.

2 min læsning
Andreas Christensen er glad for sin start i FC Barcelona
Foto: REUTERS/Albert Gea.

Andreas Christensen har været udenfor truppen i FC Barcelonas seneste tre kampe i LaLiga.

Til gengæld er det blevet til spilletid i Champions League, hvilket sammenlagt betyder, at den danske forsvarsspiller har fået kampminutter i halvdelen af klubbens kampe.

Hovedpersonen selv er dog godt tilfreds i den catalanske storklub, som han skiftede til i sommers fra Chelsea FC. Det fortæller han i den danske landsholdslejr ifølge Bold.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Jeg vil gerne spille hver kamp, men det er svært at være utilfreds, fordi jeg synes, at jeg får lov til at spille de store kampe. Det kunne selvfølgelig være bedre, men jeg er super tilfreds, siger Andreas Christensen.

Hvad er Nations League? Få overblikket over sommerens fodboldfristelse

I det hele taget er den 26-årige dansker glad for sit skifte til FC Barcelona og melder om gode tilbagemeldinger fra sin cheftræner i klubben, Xavi.

– Den har kun været god. Jeg synes også selv, at stilen passer mig fint, og det var nemt at falde ind i omklædningsrummet. Byen er også fantastisk, så det har været et godt skifte, siger han.

Andreas Christensen og det danske landshold skal søndag mod Frankrig forsøge at rejse sig ovenpå torsdagens nederlag til Kroatien i Zagreb. Kravet er en sejr, hvis Danmark skal gøre sig forhåbninger om at ende på førstepladsen i sin Nations League-gruppe.

Kampen mellem Danmark og Frankrig spilles klokken 20.45, og du kan se opgøret på TV2 og TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer