1 min læsningChiellini bakker engelsk kollega op: Det er ikke hans fejl

Giorgio Chiellini har ondt af sin engelske kollega, der har mødt modvind på tribunen og i avisernes kolonner.

1 min læsning
REUTERS/John Sibley

Italien røg ud af kvalifikationen til VM og skal derfor ikke i aktion i Qatar til vinter.

Forsvarskrumtap Giorgio Chiellini er ærgerlig over, at kvalifikationen glippede. I stedet har han nu peget på sine favoritter. Udover Brasilien, Frankrig og Argentina spår Chiellini også gode chancer for England.

Den italienske kaptajn er dog bekymret for det store pres fra medier og fans. Særligt eksemplificeret ved Harry Maguire, der er bænket i Manchester United, og er blevet buhet af banen af engelske fans.

– Jeg er trist over Maguires situation, for han er en god spiller.

– De kræver for meget fra ham. Fordi han bærer et prisskilt på 80 millioner pund, skal han så være den bedste i verden i hver kamp? Det er ikke fair. Du kan ikke kontrollere markedet. Det er ikke hans fejl, siger Chiellini.

– Ham og (John red.)Stones er en god duo. Okay – Maguire er ikke Rio Ferdinand, men han er god nok.

Dansk VM-trøje slår rekord: Havde vi aldrig nogensinde forestillet os

Generelt ser det ud til, at Giorgio Chiellini har en god fidus til det engelske forsvar. Her løber en af de helt store favoritter nemlig også rundt.

– Jeg elsker Kyle Walker. Han er utrolig. Jeg forstår ikke man kan være så hurtig og så stærk. Han kunne måske løbe lige op med jaguarer på en 100 meter sprint, siger den italienske legende til The Times.

England er i gruppe B sammen med Iran, Wales og USA.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer