2 min læsningFormstærk AGF’er overvejer landsholdsfremtid

Kevin Yakob er kommet godt fra land i AGF efter skiftet fra svensk fodbold. Nu overvejer svenskeren, hvilket land han skal stille op for.

2 min læsning
Kevin Yakob er kommet flyvende fra start i AGF
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix.

21-årige Kevin Yakob har fået en strålende start i AGF.

Fem assists og to mål er det allerede blevet til fordelt på blot fire kampe for aarhusianerne efter skiftet fra svenske IFK Gøteborg i sommers.

Til trods for, at Yakob har fået kampe for svenske U-landshold, overvejer han nu, hvilket landshold han skal tørne ud for på A-niveau. Det siger han til svenske Aftonbladet.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Der er nemlig mulighed for, Kevin Yakob med sine irakiske rødder, kan stille op for Irak fremfor Sverige. Det har de også fundet ud af i Irak, fortæller den offensive midtbanespiller.

– Iraks fodboldforbund har vist stor interesse. De vil have, at jeg skal spille for dem. De har været meget i kontakt med mig og min familie, siger Kevin Yakob.

Og interessen er gensidig, for Yacob har allerede sat gang i en process, som kan ende med at give ham mulighed for at spille på det irakiske A-landshold, der næste år er kvalificeret til de asiatiske mesterskaber.

– Jeg er i gang med at skaffe irakisk pas for at have klaret det skridt til at begynde med. Lige nu er det Irak, der betyder noget, siger AGF’eren og indrømmer efterfølgende, at det er et svært valg, hvis Sverige skal fravælges:

– Det er ikke enkelt. Mit hjem findes i begge lande.

Kevin Yakob fortæller, at han ikke er blevet kontaktet af det svenske fodboldforbund i forbindelse med sine tanker om et landsholdsskifte.

Yakob og resten af AGF-holdet skal i aktion på den anden side af landskampspausen, hvor man skal på en svær opgave i Parken mod F.C. København den 2. oktober. Der er kick off klokken 18.00, og du kan se kampen på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer