1 min læsningAaB-chef om investor: Skal have de rette intentioner

AaB har onsdag oplyst, at en udenlandsk investor har henvendt sig. Nu sætter klubbens administrerende direktør, Thomas Bælum, ord på, hvad der er vigtigt for AaB i forhold til nye investorer.

1 min læsning
Thomas Bælum sætter ord på investorers intentioner
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Onsdag har været en travl dag for AaB.

Først meldte klubben ud, at samarbejdet med sportschef Inge André Olsen er blevet ophævet. Kort efter kunne man så oplyse, at en udenlandsk investor har henvendt sig.

Nu sætter AaB’s administrerende direktør, Thomas Bælum, så ord på overfor Bold, hvilke ting, der er vigtige for klubben, når der vurderes på potentielle investorer.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Bælum vil ikke kommentere på den konkrete udenlandske investor, men forklarer alligevel, hvad der er vigtigt, når investorer generelt henvender sig til klubben.

– Jamen lige så vel som vores nuværende storinvestorer så skal de selvfølgelig have de rigtige intentioner, siger Thomas Bælum og fortsætter:

– Hvis det er en investor, der vil ind og eje en stor del af klubben og måske have majoriteten, så er det jo særdeles vigtigt, at der er de rette intentioner. Det har man set gode eksempler på i Danmark, men man har selvfølgelig også set dårlige.

Udover nyhederne om, at AaB skal ud og finde en ny sportschef samt undersøger interessen fra den unavngivne udenlandske investor, så afskedigede klubben også fornylig cheftræner Lars Friis og hentede Erik Hamrén ind som afløser.

Sportsligt set går det ikke strålende for nordjyderne i denne sæson. Holdet er således på næstsidstepladsen i Superligaen. Næste opgave for AaB er 30. september, hvor OB kommer på besøg. Der er kick off klokken 19.00, og du kan se kampen på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer