Premier League

Medie: Flere storklubber interesseret i 15-årig Arsenal-komet

Flere storklubber jagter det unge Arsenal-talent, som i weekenden fik debut i Premier League som den yngste i historien.

Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Arsenal-talentet Ethan Nwaneri er blot 15 år gammel.

Det forhindrer dog ikke den unge offensivspiller i at spille Premier League-fodbold.

Således blev Nwaneri den yngste debutant i Premier Leagues historie, da han i søndags kom på banen i Arsenals 3-0 sejr mod Brentford.

Vanvittigt: Arsenal-komet fik debut og blev den yngste nogensinde i Premier League

Og der er eftersigende bud efter den unge komet. Både Liverpool og Manchester City er ude efter Nwaneri. Det fortæller mediet Liverpool Echo.

Og der skulle da også være mulighed for at få fingrene i det unge talent. I en alder af blot 15 år har Nwaneri endnu ikke underskrevet et stipendium med Arsenal, da det først bliver muligt, når han fylder 16 år i marts 2023.

Han vil desuden heller ikke være i stand til at underskrive en professionel kontrakt, før han fylder 17 år i marts 2024.

Det unge talent kan dog ikke hentes kvit og frit for de interesserede klubber.

Manchester City og Liverpool vil eftersigende være tvunget til at betale et kompensationsgebyr til Arsenal i tilfælde af en aftale, hvilket gør sig gældende med spillere uden for kontrakt under 24 år i England.

I tilfælde af, at klubberne ikke kan blive enige om et gebyr med Arsenal, vil sagen gå til en domstol, behandlet af Professional Football Compensation Committee, for at bestemme størrelsen på kompensationen.

Med sin nylige Premier League-debut overtog Nwaneri rekorden som den yngste debutant i ligaen fra Liverpools Harvey Elliott, som fik Premier League-debut i en alder af 16 år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P