2 min læsningVanvittigt: Arsenal-komet fik debut og blev den yngste nogensinde i Premier League

Der blevet skrevet historie i Premier League, da Ethan Nwaneri blev skiftet ind for Arsenal som den yngste spiller i historien.

2 min læsning

15 år og 181 dage.

Det er den helt igennem vanvittig unge alder, som Ethan Nwaneri blev skiftet på banen med i Premier League-opgøret mellem Brentford og Arsenal.

Den unge Arsenal-komet er dermed nu den yngste fodboldspiller i historien til at have spillet en kamp i Premier League – og det endda med afstand.

Ethan Nwaneri er således den eneste spiller til at få sin debut som 15-årig. Den forhenværende rekordholder på den front er Liverpools Harvey Elliott, der fik sin debut i en alder af 16 år og 30 dage. Han må nu tage til takke med at være den næstyngste i historien.

Det vakte ellers opsigt, da man forud for kampen kunne se, at Arsenal-manager Mikel Arteta for første gang havde fundet plads til den 15-årige Ethan Nwaneri i sin trup til kampen – men at han også fik debut, er alligevel noget helt, helt andet.

Udtagelsen af Ethan Nwaneri sker blot en måned efter, at han fik debut på det engelske U17-landshold.

Highlights: Arsenal tilbage på førstepladsen efter opvisning mod Brentford

Den historisk unge Premier League-spiller kom på banen i dommerens tillægstid, og kunne få minutter senere fejre 3-0-sejren over Brentford sammen med sine holdkammerater i Arsenal.

Han kan formentlig nu se frem til en hektisk tid, hvor han vil være “the talk of the town”.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer