2 min læsningPC takker Thorup: Kom på et af de vanskeligste tidspunkter i klubbens historie

Sportsdirektør i F.C. København Peter Christiansen takker Jess Thorup for tro tjeneste i klubben.

2 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Jess Thorup blev tirsdag eftermiddag fyret som cheftræner i F.C. København med øjeblikkelig virkning.

Det skete efter, at klubben i denne sæson ikke har præsteret tilfredsstillende, hvorfor de lige nu indtager en 9. plads i Superligaen.

Nu takker klubbens sportsdirektør, Peter Christiansen, Jess Thorup for sin tid i klubben, hvor han kom til i november 2020.

F.C. Københavns hjemmeside fortæller Peter Christiansen:

– Vi skylder Jess en stor tak og respekt for hans arbejde i F.C. København. Han kom til på et af de vanskeligste tidspunkter i klubbens historie og lykkedes med at vinde et dansk mesterskab og bidrage til, at vi igen er i UEFA Champions League efter seks år.

– Ikke desto mindre har både resultaterne og præstationerne i 3F Superliga denne sæson været alt for svingende. Derfor mener vi, at det er tid til at bringe en anden i spil som cheftræner for F.C. København. Selvfølgelig med det formål, at vi resultatmæssigt og præstationsmæssigt løfter os markant i 3F Superliga og samtidig udvikler vores spillestil i den rigtige retning.

Ifølge Peter Christiansen er det altid trist at stoppe et samarbejde, og han slår fast at alle har et ansvar for, at klubben er havnet, hvor de er havnet.

FCK udnævner ny cheftræner – giver ung træner lang kontrakt

Derfor forventer han ligeledes, at alle på og omkring holdet bidrager med alt de har, så klubben igen kommer på rette spor.

Jacob Neestrup blev i forbindelse med fyringen udnævnt som ny cheftræner i klubben frem til 2026.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer