3F Superligaen

Jan Bech Andersen ovenpå salgsrygter: Klubben har brug for mere end bare mig

Søndag aften kom det frem, at et muligt salg af store dele af Jan Bech Andersens aktier i Brøndby IF skulle være på tale. Nu melder hovedpersonen selv ud.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der går vedvarende rygter om, at Jan Bech Andersen skulle nærme sig et salg af store dele af sine aktier.

Meldingerne går på, at rigmanden David Blitzer, som blandt andet har ejerskab i andre sportsklubber som New Jersey Devils, Philadelphia 76’ers og Crystal Palace, angiveligt skulle være interesseret i at gøre Brøndby IF til sin næste store investering.

Og nu tager hovedpersonen selv bladet fra munden.

Brøndby IF i officiel udmelding

Hovedaktionær Jan Bech Andersen fortæller på Brøndby hjemmeside om bevæggrundene for dialogen med potentielle investorer.

– Jeg har holdt med Brøndby IF i hele mit liv. Så da jeg i 2013 havde midlerne og fik muligheden for at støtte klubben, der var i en trængt situation, så trådte jeg til. Fordi jeg kunne, og fordi jeg ville. For Brøndby IF er min hjerteklub. Og her i dag, ni år senere, banker mit hjerte stadig gult og blåt, måske endda endnu mere efter alt det, vi har været igennem sammen af op- og nedture.

– Men som jeg har sagt mange gange før, så har klubben brug for mere end bare mig. Brøndby IF skal have et bredere og stærkere fundament at stå på, hvis vi skal være konkurrencedygtige. Og det skal vi. Brøndby IF hører hjemme i toppen af dansk fodbold, og vi skal igen række ud efter de bedste placeringer og europæisk gruppespil. Derfor har jeg over de sidste par år haft snakke og drøftelser med potentielle partnere, men som jeg også har sagt til de aktive fans på vores møder, så er det på klubbens præmisser, man som potentiel partner kommer ind i klubben og ikke omvendt. Vores kultur og værdier er ikke til forhandling.

Ifølge Jan Bech Andersen har det blandt andet betydet, at han har takket nej til at indgå i dialog med visse potentielle partnere.

Det har han, da det har været helt tydeligt for ham, at der ikke har været en interesse for klubben og det fællesskab, den repræsenterer, men udelukkende i klubben som et investeringsobjekt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P