2 min læsningBrøndby IF melder ud efter gårsdagens ‘fan’-uroligheder

Der var igen uroligheder i forbindelse med Brøndby IFs kamp mod Viborg FF, og det får nu administrerende direktør Ole Palmå til at melde officielt ud.

2 min læsning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Gårsdagens Superliga-opgør mellem Viborg FF og Brøndby IF endte 0-0, men søndagens kamp vil desværre nok blive husket for, at der igen var ‘fan’-uroligheder.

Der var nemlig igen uroligheder blandt nogle ‘Brøndby-tilhængere’.

FC København og Brøndby spillede søndag kamp i henholdsvis Herning og Viborg. Og på vej hjem fra de to kampe bragede ’tilhængere’ fra de to klubber sammen på Fyn. En oplysning, der bekræftes af Fyns politiet.

Det har nu fået den administrerende direktør i Brøndby IF til tasterne.

I en officiel udmelding på Brøndbys hjemmeside tager Ole Palmå kraftig afstand fra hændelserne.

– Vi er dybt, dybt frustrerede over de seneste episoder fra gårsdagens kamp mod Viborg. Vores sikkerhedsafdeling har i forbindelse med kampen i Viborg i går oprettet 28 karantænesager grundet blandt andet pyro og brud på karantæner. Derudover var der en episode på Fyn, hvor en bus bevidst stopper ved en rasteplads og kommer op at slås og affyrer pyro mod personer fra en anden bus og tilfældige forbipasserende. Det er dybt forkasteligt, og noget vi på det kraftigste tager afstand fra.

– Vi har rakt ud til politiet med henblik på at bistå dem med deres opklaringsarbejde. Politiet oplyser os, at de har registreret alle navne på personerne i bussen, men grundet GDPR kan vi ikke få navnene udleveret og give de pågældende personer karantæner, eller se om de allerede har karantæne. Det er naturligvis frustrerende, da vi ligesom alle andre, ikke ønsker at disse personer kommer til vores kampe. Vi har naturligvis igangsat vores egen efterforskning af sagen i håbet om at få identificeret de involverede med henblik på at give karantæner.

Brøndby IF i officiel udmelding

Ole Palmå oplyser desuden, at klubben allerede i denne sæson har modtaget bøder for over 1,8 millioner kroner for blandt andet pyro i klubbens europæiske kampe.

Efter gårsdagens ballade har klubben nu samlet set over 120 personer i karantæne, og det tal forventes at stige, da klubbens sikkerhedsafdeling fortsat arbejder på at afslutte en række karantænesager.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer