Highlights: Arsenal tilbage på førstepladsen efter opvisning mod Brentford

Arsenal er tilbage på førstepladsen i Premier League, efter de udspillede Brentford på eget græs søndag.

Brentford kunne ikke modstå et velspillende Arsenal-mandskab, da de to klubber søndag tørnede sammen i London.

Brentford havde ellers muligheden for at kravle op på femtepladsen i Premier League, men Arsenals sult efter førstepladsen viste sig værende for stor en mundfuld for Thomas Frank og co.

I første halvleg bragte Arsenal sig i front med både 1-0 og 2-0, begge på flotte hovedstødsmål. Kort efter pausen lukkede og slukkede Fabio Vieira, da han efter fire minutter af anden halvleg sparkede den i mål fra distancen. Kampen endte med en 3-0-sejr til Arsenal, der nu indtager førstepladsen i Premier League igen.

Medie: Thomas Frank på blokken i Leicester

Brentford 0-1 Arsenal (William Saliba, 17′)

Brentford 0-2 Arsenal (Gabriel Jesus, 28′)

Brentford 0-3 Arsenal (Fabio Vieira)