2 min læsningPallesen efter Hamrén-comeback: Lige til skraldespanden – der er brug for lidt længere tid

Erik Hamrén fik lørdag eftermiddag sit comeback på AaB-bænken, men præstationen i anden halvleg var lige til skraldespanden ifølge Kristoffer Pallesen.

2 min læsning
AGFs Patrick Mortensen i kamp med Aabs Malthe Højholt og Kristoffer Pallesen under superligakampen mellem AGF og AaB i Aarhus lørdag den 17. september 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Sidst Erik Hamrén stod på AaB-bænken vandt den nordjyske klub det danske mesterskab. 14 år efter er det dog en helt anden udfordring for den svenske cheftræner.

I lørdagens kamp mod AGF gik man til pause med 0-0, inden AGF kørte nordjyderne ud af banen og vandt 3-1.

Kristoffer Pallesen er efter salget af Mathias Ross rykket fra sin vante højreback til midterforsvaret og var på ingen måder imponeret over dagens præstation fra AaB.

– Første halvleg var sådan set fin at spille. Anden halvleg den er i den grad lige til skraldespanden. Frygteligt på rigtig mange forskellige parametre i anden halvleg. Det har været en vanskelig uge på mange måder, og den slutter fuldstændig forfærdeligt, siger Kristoffer Pallesen.

AaB’eren giver alligevel ikke den stressede uge noget af skylden for lørdagens præstation mod AGF, men peger på, at Erik Hamrén har brug for noget tid.

– Det er svært at implementere ret meget på to dage. Det er klart, han har nogle principper, men han kan ikke lave alt muligt om på to dage. Vi skal have lidt længere tid til at køre hans ting ind, så skal det nok vende. Det har vi i den grad brug for, at det gør, for lige nu er det ikke ret godt, siger den vikarierende AaB-stopper til TV3 SPORT.

AGF og Patrick Mortensen moste AaB fuldstændig: De får ikke et ben til jorden

AaB har nu to uger før næste kamp grundet landsholdspausen. Herefter venter en svensk trænerduel, når Andreas Alm og OB kommer til Aalborg Portland Park.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer