1 min læsningAGF og Patrick Mortensen moste AaB fuldstændig: De får ikke et ben til jorden

Patrick Mortensen blev dobbelt målscorer i lørdagens kamp mod AaB. Angriberen mener ikke, at AaB var tæt på point.

1 min læsning
Patrick Mortensen fejrer sejren med AGFs fans efter superligakampen mellem AGF og AaB i Aarhus lørdag den 17. september 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

AGF havde før aftenens kamp mod AaB tabt tre på stribe, men efter to Patrick Mortensen-scoringer fik Uwe Rösler igen bragt AGF-skibet på ret kurs.

Efter kampen var AGF-anføreren stolt af præstationen mod AaB, der havde en ny mand på sidelinjen i Erik Hamrén.

– Kollektivt moser vi dem fuldstændig, det er jeg stolt af. De får ikke et ben til jorden. Jeg er pisseærgerlig over, at vi lukker det mål ind, jeg synes, at Jesper (Hansen red.) havde fortjent et clean sheet til scrapbogen, siger Patrick Mortensen og fortsætter.

– Det var en fantastisk præstation af hele holdet, og det var dejligt at kunne bidrage ved at score nogle mål, siger angriberen til TV3 SPORT.

Det svenske nyindkøb Kevin Yakob blev kåret til kampens spiller, efter en kamp hvor han lagde op til begge Patrick Mortensens mål og desuden scorede til 3-0. AGF-anføreren var da heller ikke bleg for at rose sin holdkammerat.

Highlights: Patrick Mortensen og AGF hamrede tandløse AaB ud af Ceres Park

– Kevin (Yakob red.) gør det strålende i dag, og er meget uselvisk i den første situation, hvor han chipper den ind over til et tap-in. Et godt indlæg i anden omgang. Det har jeg savnet lidt. Mere kvalitet på den front, lyder det fra Patrick Mortensen.

Med lørdagens sejr er AGF sikret en plads i top seks september ud, da der i de kommende uger er landskampspause.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer