2 min læsningRobert Skov tvivlsom for landsholdet – ude med skade

Landstræner Kasper Hjulmand har udtaget Robert Skov til de kommende kampe i Nations League. Men nu melder Skovs tyske klub Hoffenheim, at han er tvivlsom til weekendens kamp mod Freiburg og dermed også landsholdstruppen.

2 min læsning
Robert Skov er tvivlsom til kamp i weekenden
Foto: AP Photo/Martin Meissner.

Danmark skal spille to landskampe mod henholdsvis Kroatien og Frankrig. Men landstræner Kasper Hjulmand risikerer at skulle kalde en substitut ind til kampene.

Robert Skov, der er udtaget til truppen, bliver nemlig nu meldt tvivlsom til kamp for sin tyske klub Hoffenheim til søndagens Bundesliga-kamp.

Danmarks trup til Nations League: Ung komet og gammel kending udtaget

Det skyldes, at danskeren med det hårde spark ikke har deltaget i ugens træninger på grund af en skade, oplyser Hoffenheim på Twitter. Du kan se opslaget længere nede i artiklen efter reklamen.

Robert Skov døjer med en lårskade, hvilket har holdt ham udenfor træningen i denne uge, siger Hoffenheims cheftræner, André Breitenreiter, ifølge klubbens twitterprofil.

26-årige Skov har ellers fået fint med spilletid for sin klub, hvor han har deltaget i samtlige af Hoffenheims kampe i Bundesligaen. I alt er det blevet til 83 kampe for klubben siden skiftet fra F.C. København i sommeren 2019.

Skulle Robert Skov ende med at blive klar for Hoffenheim til opgøret hjemme på PreZero Arena mod Freiburg, spilles kampen som nævnt søndag. Kick off er 19.30, og du kan se kampen klokken på TV3 Sport og Viaplay.

Danmark møder på torsdag Kroatien ude, inden den eventuelle gruppefinale kan vente, når Frankrig kommer på besøg i Parken næste søndag. Hjulmands tropper er inden de to kampe på en førsteplads i sin Nations League-gruppe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer