2 min læsningHaaland svarer på kritik: Dette er min største drøm

Erling Haaland scorede igen for Manchester City, da man sejrede mod Dortmund i Champions League onsdag. Efter kampen afslørede den norske verdensstjerne sin største drøm.

2 min læsning
Haaland scorede det afgørende mål mod Dortmund
Foto: Reuters/Jason Cairnduff.

13 mål i 9 kampe.

Så imponerende lyder statistikken for Erling Haaland i sin nye klub, Manchester City efter skiftet fra Dortmund.

Til trods for den imponerende målform har nordmanden lagt øre til kritik omkring sin del af spillet, hvor kritikere mener, Haaland ikke har bolden nok. Det preller dog af på den 22-årige angriber, der scorede det afgørende mål i 2-1 sejren over sin tidligere klub Dortmund i Champions League onsdag.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Det holdt dog hårdt for City, der var bagud mod Dortmund en stor del af kampen. Erling Haaland troede dog på sejren og svarer på kritikken til beIN Sports. Du kan se hele interviewet i videoen længere nede i artiklen.

– For mig var det nemt at forblive fokuseret, som jeg altid har gjort. Folk snakker måske om, at jeg ikke rører bolden nok og ditten og datten, men jeg er ligeglad med det. Jeg ved, hvad jeg kommer til at gøre, og hvad jeg skal gøre, og det er præcist, hvad jeg gjorde i dag i en svær kamp. Og det er præcist, hvad jeg vil blive ved med at gøre, siger topangriberen.

Kæk Haaland forklarer imponerende mål: Jeg har lange ben

I forhold til spørgsmålet om de manglende berøringer, afslører Erling Haaland, hvad hans største drøm er.

– Min drøm er at røre bolden fem gange og score fem mål. Det er min største drøm, svarer han kontant med et smil på læben.

Med sejren over Dortmund er Manchester City nummer et med maksimumpoint i Champions Leagues gruppe G, som også tæller F.C. København, der netop er næste modstander for Haaland og Co den 5. oktober. De danske mestre er på en tredjeplads i gruppen efter 0-0 hjemme mod Sevilla FC i anden kamp.

Næste kamp for Manchester City, der er på en andenplads i Premier League efter Arsenal, er ude mod Wolverhampton lørdag. Opgøret på Molineux Stadium sættes i gang klokken 13.30, og du kan se det på TV3 Max og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer