2 min læsningRasmus Falk: Champions League er vigtigt – men Superligaen er vigtigere

F.C. Københavns Rasmus Falk mener, at FCK-spillerne skal nyde kampene i Champions League - men kampene i Superligaen er lige nu endnu vigtigere end den prestigefyldte turnering.

2 min læsning

Seks år.

Så længe siden er det, at F.C. København har taget imod en modstander i Parken i Champions League.

Onsdag bliver der så skrevet et nyt kapitel i F.C. Københavns Champions League-historie, når Sevilla gæster Parken til en af de store kampe i den prestigefyldte turnering.

Men selvom det er længe siden sidst, og Champions League er en turnering, som langt de fleste kun får lov til at drømme om at spille i, så er Rasmus Falk ikke i tvivl om, hvad der fylder mest for ham lige nu.

– Champions League er selvfølgelig vigtigt, men for mig er det endnu vigtigere i ligaen lige i øjeblikket. Men vi har fortjent at stå her, så det skal vi nyde, og så skal vi arbejde røven ud af bukserne for at få F.C. København tilbage på sporet, siger Rasmus Falk til campo.dk.

F.C. København har fået en katastrofal start på sæsonen i Superligaen, hvor det efter ni kampe er blevet til fem nederlag. Det har også sat sit præg på humøret hos den kreative FCK’er.

– Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det går helt fantastisk og at de tidligere resultater ikke fylder noget – for det gør de, og sådan er fodbold. Vi går op i det, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at få det vendt. For ellers skal man ikke være her.

– Det har været nogle præstationer, som vi ikke har været tilfredse med, så der er ikke andet at gøre, end at gå ud og smitte hinanden med noget energi.

Efter misset kamp mod OB: Jess Thorup giver status på Cornelius

Netop det med at fokusere på energi, virker til at være et af Rasmus Falks bedste bud på en løsning på de problemer, der er i F.C. København for tiden.

– Vi kan snakke nok så meget, og vi skal jo stille op til alt det her, hvor vi får nogle spørgsmål, som ikke er særlig sjove at svare på, og hvor vi bliver konfronteret med problemerne igen og igen. Det dyrker vi selvfølgelig også selv til hverdag, men vi skal også være gode til at dyrke de ting, der kan give energi og som kan få os tilbage på sporet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

F.C. København tager imod Sevilla onsdag klokken 21.00 i Parken. Kampen kan ses på TV3+ og Viaplay.

Du kan se interviewet med Rasmus Falk i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer