1 min læsningAvis: Pogbas bror anholdt efter afpresning

Paul Pogbas storebror Mathias er angiveligt blevet anholdt af fransk politi efter han er sat i forbindelse med en afpresningssag af Paul Pogba.

1 min læsning
(FILES) This file photo taken on December 29, 2019 shows France national team player Paul Pogba (R) and his brother Mathias Pogba (L) walking on the pitch prior to a football match between All Star France and Guinea at the Vallee du Cher Stadium in Tours, central France, as part of the "48h for Guinea" charity event. - Mathias Pogba, the elder brother of the footballer Paul Pogba, and three other people have been placed in custody in the investigation of extortion denounced by the player of Juventus Turin, it was learned on September 14, 2022 from judicial sources and close to the case. (Photo by GUILLAUME SOUVANT / AFP)

Brormand kan man altid regne med… eller kan man?

Nok ikke, hvis man hedder Paul Pogba. Hans storebror Mathias, er nemlig blevet anholdt i en sag, hvor han skulle have forsøgt at afpresse Paul for 13 millioner euro.

Den franske avis Le Monde skriver, at Mathias Pogba og tre andre tirsdag er kommet i politiets varetægt i forbindelse med sagen. Avisen skriver desuden, at storebror-Pogba skulle have meldt sig selv til politiet, hvorefter han blev anholdt.

Mathias Pogba har tidligere fortalt på sine sociale medier, at han ingenlunde var skyldig samt at det var Paul Pogba, hans folk og medierne, der forsøgte at fordreje sandheden.

Paul Pogba skulle har fortalt politiet, at han tilbage i marts måned, i forbindelse med en landskampspause, blev tilbageholdt af maskerede mænd i Paris. De skulle efter sigende også have båret skydevåben.

De maskerede mænd, skulle have ført Paul ind i en lejlighed, hvor han blev fortalt, at de havde beskyttet ham diskret, siden han blev professionel, og han derfor skyldte dem 13 millioner euro – en million for hvert år de havde beskyttet ham. Blandt disse mænd, skulle han angiveligt have genkendt sin storebror.

Storebror angriber Pogba om afpresningssag: Du vil lukke munden på mig og sende mig i fængsel

I første omgang, skulle Paul Pogba betalt banden, der tilbageholdte ham, 100.000 euro. Et beløb langt fra deres krav, men et beløb han betalte for at købe sig tid og forsøge at tilfredsstille dem. Noget han ikke lykkedes med.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer