2 min læsningEngel før West Ham: Vi kan drille dem

Silkeborg IF-backen Lukas Engel ser frem mod torsdagens brag mod engelske West Ham i Conference League.

2 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Efter sejren i weekenden over AGF står Silkeborg IF torsdag aften foran en udfordring af en anden størrelse.

Her tørner klubben fra Søhøjlandet nemlig sammen med Premier League-klubben West Ham.

Der er dog tro på, at de undertippede fra Silkeborg kan drille Premier League-kæmpen.

Lukas Engel glæder sig til torsdagens brag mod West Ham og kalder det for en stor oplevelse at møde Premier League-klubben.

– Det bliver selvfølgelig utrolig stort. Vi skal spille mod en stærk modstander fra Premier League, så først og fremmest skal vi forsøge at nyde det, mens det står på. Når det er sagt, skal vi selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan, for at få noget med fra den kamp. Det kan godt være, at de spiller i Premier League til daglig, men hvis vi kan få spillet over på vores præmisser, tror jeg på, at vi kan drille dem. Hvis vi er lige så gode på bolden, som vi plejer at være, kan vi drille de fleste – også West Ham, siger Lukas Engel på Silkeborg IFs hjemmeside og fortsætter:

– Det giver helt sikkert nogle forhåbninger til de næste kampe i Europa, at vi kunne levere, som vi gjorde mod Anderlecht forleden. Hvis man så lægger oveni, at vi spiller på hjemmebane på torsdag, giver det os en endnu større mulighed for at skabe noget stort. Vi kommer med alt, hvad vi har, og lad os se, om det ikke er nok til at tage noget med fra kampen.

Silkeborg-profil før West Ham-brag: Vi kan være med mod de store

Kampen mellem Silkeborg IF og West Ham United begynder torsdag aften klokken 21:00 og kan foruden at være tilstede på JYSK Park også følges på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Det er anden gang på kort tid, at West Ham United besøger Danmark, da de for mindre end en måned siden – nemlig den 25. august – slog Viborg FF ud af kvalifikationen til netop Conference League på Energi Viborg Arena.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer