2 min læsningSilkeborg-profil før West Ham-brag: Vi kan være med mod de store

Silkeborg IF fik søndag aften alle tre point, da AGF gæstede JYSK Park. Torsdag aften står den også på fodbold i Søhøjlandet, når West Ham gæster Danmark nok engang.

2 min læsning
Sonne
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF tog søndag aften tre vigtige point i Superligaen, da man sendte AGF hjem til Aarhus med et 1-0 nederlag i bagagen.

Allerede torsdag skal Kent Nielsens tropper så nok engang i aktion, når Premier League-mandskabet West Ham United gæster JYSK Park i Conference League-gruppespillet.

En kamp, hvor Silkeborg skal forsøge at få sine første europæiske gruppepoint efter 1-0 premierenederlaget til Anderlecht i torsdags. Det er dog en opgave, som backprofilen Oliver Sonne ser fine muligheder i. Det fortæller han i et interview på klubbens hjemmeside.

– Vi tror på, at vores egne evner er nok til at drille de store hold, som vi så i Anderlecht i torsdags, hvor vi spillede en god kamp – men hvor vi også skulle være kyniske for at få point med, indleder Sonne og fortsætter:

– Det var vi ikke, og derfor tabte vi, men når man ser på, hvordan vi spillede i den kamp, kan man se, at vi godt kan være med mod de store – og det tror vi selvfølgelig også på, at vi kan mod West Ham på torsdag, lyder det fra backprofilen, der slutteligt roser sit hjemmebanepublikum.

– Det er skønt med den støtte, vi ser fra fansene. Man kan mærke i byen, at der er en god stemning omkring holdet, og deres støtte hjælper os altid, uanset hvem vi spiller imod. Sejren i dag (i går, red.) betyder meget for både os og fansene, så det var tiltrængt.

Silkeborg-chef: Har ikke modtaget et eneste bud på Helenius

Kampen mellem Silkeborg IF og West Ham United begynder torsdag aften klokken 21:00 og kan foruden at være tilstede på JYSK Park også følges på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Det er anden gang på kort tid, at West Ham United besøger Danmark, da de for mindre end en måned siden – nemlig den 25. august – slog Viborg FF ud af kvalifikationen til netop Conference League på Energi Viborg Arena.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer