2 min læsningConte besøgte Buckingham Palace og mindede dronning Elizabeth: Tænkte at hun var udødelig

Antonio Conte brugte sin fredag på at minde dronning Elizabeth og vil for altid huske øjeblikket foran Buckingham Palace.

2 min læsning
Soccer Football - Champions League - Group D - Tottenham Hotspur v Olympique de Marseille - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - September 7, 2022 Tottenham Hotspur manager Antonio Conte REUTERS/David Klein

Weekendens Premier League-kampe blev udsat som følge af dronning Elizabeths død.

Antonio Conte brugte derfor ikke sin fredag på at forberede Tottenham-mandskabet til storkamp mod Manchester City.

I stedet fulgte den italienske manager den store flok, der var forsamlet foran det royale palæ. Det fortæller Conte til The Telegraph.

– Fredag tog jeg ned til Buckingham Palace som en almindelig person – fordi jeg er en almindelig person. Jeg tog en hat på for at opleve øjeblikket, for jeg er sikker på, at vi vil huske det i resten af vores liv, siger Conte.

– Jeg kondolerer på vegne af mig, klubben og spillerne. Nu fortsætter fodbolden, men jeg synes Premier League tog en vigtig beslutning og stoppede fodbolden for at vise respekt.

Medie: Storklub vil have Harry Kane til at droppe kontraktforlængelse i Tottenham

Tottenham-chefen forklarer, hvorfor han så det nødvendigt, at besøge Buckingham Palace fredag.

– Vi taler om en situation, der går over i historien. At være der og opleve det er et trist øjeblik, men samtidig et særligt øjeblik, fordi vi taler om dronningens død, siger Conte og fortsætter:

Målscorer Højbjerg: Vi er klar til at kæmpe med i topstriden

– Hun var 96 år gammel, men ærligt talt så var det svært for mig, at tro hun var død, fordi man tænker, at dronningen var udødelig. At leve i London, lige netop nu, vil jeg altid bære med mig – jeg vil huske det resten af mit liv, lyder det fra italieneren.

Tottenham skal igen i aktion i Premier League lørdag aften, når Leicester kommer på besøg. Tirsdag skal Conte og co. til Portugal, hvor en Champions League-dyst mod Sporting venter.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer