1 min læsningBrøndby-spiller udtaget til U21-landsholdet – men er stadig skadet

Mads Hermansen er udtaget til det danske landshold, selvom han stadig er skadet og ikke har spillet i Brøndby siden 11. august.

1 min læsning
Mads Hermansen i aktion for Brøndby IF i Superligaen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Selvom Mads Hermansen ikke har spillet fodbold siden 11. august mod FC Basel, er han stadig med på det danske U21-landshold.

U21-landstræner Jesper Sørensen har netop udtaget sit U21-landshold til de to kommende play off kampe mod Kroatien, hvor Danmark skal forsøge at spille sig til EM.

Først på listen stod Mads Hermansens navn ved siden af Viborg-målmand Lucas Lund, og det er der en god grund til.

– Vi har været i dialog med Brøndby, og det fortsætter vi med at have. Men vi har en forhåbning om, at det er meget tæt, og at Mads kan nå at blive klar, sagde Jesper Sørensen til udtagelsen af sit U21-landshold.

– Mads har været en vigtig spiller for os og har været vores anfører i hele 2022, når vi har spillet. Så derfor holder vi en dør på klem for ham, sagde Jesper Sørensen endvidere.

I denne video kan du høre Niels Frederiksen forklare til campo.dk, at han dog ikke selv regner med at Mads Hermansen bliver klar for Brøndby før efter landskampspausen.

Det danske U21-landshold spiller mod Kroatien den 23. og 27. september.

Med i truppen er også Mathias Kvistgaarden fra Brøndby, ligesom der er fundet plads til Morten Frendrup, der nu spiller i Genoa.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer