2 min læsningZeca før Sevilla: Vi skal stå sammen

Onsdag gælder det anden kamp for F.C. København i dette års Champions League-gruppespil, når Sevilla gæster Parken til endnu en stor europæisk aften.

2 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. København har fået en svingende start på sæsonen, hvor klubben skiftevis har vundet, så tabt og så vundet igen.

Efter en skidt præstation senest, hvor F.C. København skuffende tabte til OB, står hovedstadsklubben onsdag aften foran en ny stor udfordring.

Her tørner Løverne sammen med spanske Sevilla, som både har Thomas Delaney og Kasper Dolberg i truppen.

F.C. København-anføreren Carlos Zeca var fraværende i klubbens seneste opgør, men han er klar til kamp, når opgøret mod Sevilla sparkes i gang.

– Selvom jeg ikke selv var med i kampen, så har vi alle et ansvar for at præstere bedre end det, vi gjorde i Odense. Det gælder for spillere, trænere og alle andre omkring holdet. Nu venter der en europæisk topklub som modstander i Parken, og den opgave kan vi kun klare ved, at hele gruppen står sammen, så det er vores fokus frem mod den kamp, fortæller Zeca til fck.dk og fortsætter:

– Det kræver en stor indsats onsdag aften og masser af energi fra både os spillere og fra de mange fans, der har bakket os så flot op gennem lang tid. Uanset hvad der er sket i andre kampe, så er de aftener med europæisk fodbold noget specielt, og det bliver unikt at spille Champions League i Parken. Det er en virkelig hård modstander, selvom de ligesom os er kommet ustabilt fra start i ligaen. Derfor skal vi ramme vores absolutte topniveau, og det tror jeg også på, at vi kommer til.

F.C. København lukker træningen

Kampen mellem F.C. København og Sevilla fløjtes op onsdag den 14. september klokken 21:00. Kampen kan følges på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer