2 min læsningThorup har holdt individuelle spillermøder i FCK: Selvlysende klart hvad jeg forventer

Nu bør F.C. Københavns spillertrup have styr på, hvad Jess Thorup forventer. Det melder cheftræneren ud ovenpå individuelle møder.

2 min læsning
FCKs cheftræner Jess Thorup i aktion under superligakampen mellem OB og FC København i Odense lørdag den 10. september 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

F.C. København tabte lørdag aften sæsonens femte kamp.

Det står i skarp kontrast til mesterskabssæsonen, hvor Løverne kun tabte fire kampe. Derfor er der nu taget skrappere midler i brug fra trænersiden.

Det lyder på klubbens hjemmeside, at Jess Thorup har brugt de seneste dage på individuelle møder med spillerne, samt en klar og tydelig gennemgang af de ting der ikke virker.

– Der kan ikke være to meninger om, at præstationerne og resultaterne har været alt for svingende og ofte for dårlige denne sæson. Senest i Odense, siger Jess Thorup.

– Jeg har haft samtlige spillere til møde, så det nu burde stå selvlysende klart, hvad jeg egentlig forventer af hver enkelt.

– Vi skal have stabilitet ind i vores præstationer nu, og vi skal have hævet niveauet. Alle kan tabe en fodboldkamp indimellem, men der er forskel på, hvordan man taber, og niveauet skal simpelthen op, siger Thorup til klubbens hjemmeside.

Tidligere FCK-profil efter skifte til Bundesliga: Jeg har alle forudsætninger for at præstere

Selvom der under de individuelle møder har været stor fokus på den enkelte spiller fraskriver Jess Thorup sig ikke alt ansvar.

– Modgang kommer i alle klubber, for alle spillere og for alle trænere, og vores sæsonstart taler for sig selv, så for os handler det om, at vi tackler modgangen rigtigt og bruger den som afsæt til at blive bedre.

– Derfor skal vi hele tiden se kritisk på os selv, være ærlige over for os selv og hinanden for at blive bedre hurtigt. Det er en opgave, vi alle har ansvaret for at lykkes med, men jeg har hovedansvaret, og det tager jeg på mig.

Jess Thorup og co. skal i den kommende weekend forsøge at rette op på den sløje sæsonstart, når Albert Capellas og FC Midtjylland byder indenfor på MCH Arena.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer