1 min læsningTidligere FCK-profil efter skifte til Bundesliga: Jeg har alle forudsætninger for at præstere

På trods af, at Werder Bremen har en anderledes spillestil end det Jens Stage kom fra i F.C. København, mener danskeren, at han har alle forudsætninger for at præstere.

1 min læsning
FCKs nr. 6 Jens Stage. Superliga FC København - OB i Telia Parken søndag den 20. februar 2022. Jens Stage, der har spillet 111 kampe for FC København, er solgt til Werder Bremen, der lige er rykket op i Bundesligaen. Det skriver Ritzau, onsdag den 29. juni 2022. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Jens Stage skiftede denne sommer adresse fra FCK og 3F Superliga til Werder Bremen og Bundesliga.

Det har medført ændringer i den danske midtbanespillers karriere – dog ikke noget, han mener er til det dårlige. Tværtimod.

Nu fortæller den tidligere F.C. København- og AGF-profil mere om livet i Tyskland og tilværelsen i Werder Bremen. Det gør han i et interview med Viaplay.

– Det vigtigste for mig er generelt at have det godt. Jeg har fået kæresten og hunden med herned, så det er, som det skal være. Så kan jeg koncentrere mig om at spille fodbold, fortæller Stage.

– Selvom fodbolden i Bundesligaen er meget anderledes i forhold til Superligaen, og spillemåden i Werder Bremen og FC København ikke ligefrem ligner hinanden, så er det trods alt stadigvæk fodbold, og jeg har alle forudsætninger for at kunne præstere, forsætter han. 

– Så er det op til mig selv at justere på små ting for at kunne passe lidt bedre ind i Werder Bremen, og det arbejder jeg på. Jeg synes, det er gået udmærket, og der er stadigvæk plads til forbedringer, slutter den danske midtbaneprofil. 

Jens Stage og Werder Bremen tabte hjemme til Augsburg efter sent drama

Siden skiftet til Werder Bremen, har Jens Stage spillet syv kampe for klubben, heraf fem fra start. Det er desuden blevet til et enkelt oplæg.

Øverst i artiklen kan du se hele interviewet med Jens Stage.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer