2 min læsningAskou efter Viborg-nederlag: Det er alt for let!

AC Horsens-træner Jens Berthel Askou var ikke tilfreds med den start hans mandskab fik i mandagens superligaopgør.

2 min læsning
AC Horsens cheftræner Jens Berthel Askou under superligakampen mellem Viborg FF og AC Horsens i Viborg mandag den 12. september 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Tyve minutter inde i mandagens kamp mod Viborg var AC Horsens kommet bagud 2-0.

Det skete efter to oplæg fra Jay-Roy Grot, der særligt ved målet til 1-0 viste sin imponerende fysik, da han viftede Malte Kiilerich væk.

I pausen af opgøret lød det fra Horsens-anføreren, at Viborg ‘pisser lige igennem os’. Den kontante melding er AC Horsens-cheftræner Jens Berthel Askou kun delvist enig i.

– I en kort periode ja, men så synes jeg også, vi får okay styr på det. Det er klart, at de mål de får, det er alt for let. Det er ikke det niveau, vi vil forsvare os på. Det er skuffende, at vi får så dårlig en start på kampen, siger Horsens-chefen og fortsætter. 

– Det gør, at vi kommer på hælene, og Viborg har kampen, hvor de vil have den. De kan ligge og lure på omstillingerne, hvor de er dygtige. De hænger også med deres tre forreste i perioder, udtaler Jens Berthel Askou til TV3 SPORT.

Highlights: Grotesk fysik skaffede Viborg en sejr mod Horsens

Horsens reducerede først i tillægstiden, men AC Horsens-træneren var alligevel tilfreds med særligt én del af Horsens-offensiven.

– Jeg synes, at vi er farlige på dødbolde. Der er så offside, men vi har bolden i nettet to gange.

– Jeg synes, at Viborg spiller en god og klog kamp, hvor de forsvarer sig godt. Og så mangler vi noget kvalitet i de afgørende situationer, siger Askou.

AC Horsens har med aftenens nederlag på 1-2 tabt tre af de seneste fire kampe. I næste runde kommer Superligaens førerhold fra FC Nordsjælland på besøg i Horsens.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer