2 min læsningNicolai Vallys efter hjemmebanedebut: Jeg mærkede en kæmpe opbakning

Nicolai Vallys løb både før, under og efter Brøndbys kamp mod Randers FC med opmærksomheden, men hjemmebanedebuten blev kun næsten perfekt.

2 min læsning
Nicolai Vallys hjemmebanedebut Brøndby
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Efter 54 sekunder leverede han en assist, og efter 83 minutter scorede han.

Selvom Nicolai Vallys havde en finger med i spillet ved begge Brøndbys scoringer i søndagskampen mod Randers FC, så var han faktisk ikke udelukkende tilfreds med sin egen præstation.

– Jeg vil ikke sige, at jeg spiller mit livs kamp. Jeg er af mange grunde rigtig glad for at score og bidrage på den måde, for det var ikke super, det jeg rendte og lavede. Jeg mærkede en kæmpe opbakning, og vi står jo til at få et fremragende resultat indtil de sidste fem sekunder, så det var tæt på at være perfekt, sagde Nicolai Vallys efter kampen til 6’eren.

Den tidligere Brøndby-spiller Björn Kopplin ødelagde i fem minutters overtid Nicolai Vallys hjemmebanedebut for Brøndby, da han udlignede til 2-2.

Inden kampen blev Vallys kaldt ned til Brøndby-fansene og fik en Fenerbahce, og generelt var kampen en god oplevelse for den nye Brøndby-profil.

Maxsø om Vallys-modtagelse: Han må vise det på banen

– Der har været mange indtryk, men en kæmpe oplevelse. En kæmpe-kæmpe oplevelse. Jeg er rigtig glad for at få min hjemmebanedebut i en voldsom kulisse, det var rigtig stort og meget-meget bittert til sidst, men jeg er stolt, lød det fra Vallys.

Nicolai Vallys er opvokset Østerbro, hvor rivalerne fra F.C. København har til huse. Af den grund har hans modtagelse i Brøndby ikke udelukkende været positiv, men søndag viste Brøndbys fans, at det kun er et fåtal, der ikke er godt tilfreds med tilføjelsen til af Vallys.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer