2 min læsningLyngby-målmand: Jeg spiller en lortekamp

Lyngby fik søndag 1-1 og dermed et enkelt point med fra udekampen mod AaB. Det var dog en fejl fra Lyngbys målmand Mads Kikkenborg, der ifølge ham selv kostede de tre point.

2 min læsning
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Lyngby har stadig til gode at vinde i denne sæsons Superliga.

Søndag kunne de ellers være sluppet fra Aalborg med en sejr, men kort efter pausen fik 22-årige Mads Kikkenborg ikke sparket bolden langt nok væk, og så måtte Lyngby-målmanden se sig passeret af AaB’s Allan Sousa.

Efter kampen havde Kikkenborg svært ved at skjule sin skuffelse.

– Lige nu kan man mest kun have fokus på det negative. Jeg ved godt, at jeg laver en fejl i dag, som gør, at vi ikke får de tre point. Det er pisseærgerligt, men sådan er det at være keeper; Nogle gange redder du point, og andre gange taber man point, og jeg taber point i dag, sagde Kikkeborg til Discovcery+.

– Som målmand skal man have den selvtillid, så man føler, at det er dig der skal spille hver gang. Det kommer jeg ikke til at lave om på. Jeg ved godt, at jeg spiller en lortekamp, men jeg ved også, at jeg kan spille gode kampe, hvis ikke jeg havde troen på mig selv og havde troet, at jeg skulle spille næste kamp, så havde jeg ikke været målmand.

Kikkenborg så i situationen ud til at tage sig en smule for god tid, og selv er han heller ikke i tvivl om, hvad han skulle have gjort anderledes.

Highlights: Bundholdene AaB og Lyngby delte i Aalborg

– Jeg tøver, og så ligger bolden inde under mig, og så får jeg den ikke clearet ordentligt. Set i bagklogskabens lys skulle jeg bare have taget et træk og smidt den frem, men det kan jeg ikke lave om på nu.

Lyngby har efter sæsonens første ni kampe fået tre point, og det placerer dem suverænt sidst i Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer