Highlights: Bundholdene AaB og Lyngby delte i Aalborg

Det var Superligaens to bundhold, der søndag mødtes på Aalborg Portland Park, og med en pointdeling formåede ingen af de to mandskaber at spille sig afgørende væk fra bunden.

Highlights AaB Lyngby Superliga

Lyngby har stadig sæsonens første sejr til gode, mens også AaB hænger fast i bundstriden.

Søndag eftermiddag tog AaB imod Lyngby på Aalborg Portland Park, og med et 1-1-resultat blev det ‘hverken eller’ for begge mandskaber.

AaB måtte efter en lille halv time udskifte klubbens eneste midterforsvarer, Lars Kramer, og ind i hans sted kom ungdomsspilleren Sebastian Otoa.

Det var dog på ingen måde den unge debutant, der var skyld i, at AaB i første halvlegs overtid kom bagud 0-1. Det var snarere et rigtig veludført Lyngby-angreb, der ved bagerste stolpe endte hos Kasper Mølgaard Jørgensen.

Jørgensen fik lidt for god tid, og med en brysttæmning lagde han bolden til rette for sig selv, hvorefter han huggede bolden i nettet uden chance for Josip Posavec i AaB-målet.

Officiel: AaB sælger Ross til tyrkisk storklub

Lyngby fik dog nærmest kun pausen at glæde sig i, for allerede i anden halvlegs første minut fik brasilianske Allan Sousa udlignet for hjemmeholdet.

Lyngby-målmand Mads Kikkenborg fik ikke clearet bolden ordentligt, men spillede den til gengæld lige ud til Sousa. Efter et par hurtige træk og en afslutning ved fjerneste stolpe var der udlignet for hjemmeholdet.

Lyngby kunne i kampens døende minutter have taget sæsonens første sejr, men Mathias Kristensen misbrugte den store mulighed, og dermed sluttede kampen 1-0.