2 min læsningFlemming Pedersen efter kontroversielt straffe: Et stort lotteri

FC Nordsjælland måtte nøjes med uafgjort søndag eftermiddag, efter gæsterne fra FC Midtjylland blev tilkendt et kontroversielt straffespark dybt inde i overtiden.

2 min læsning
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Superligaens tophold fra FC Nordsjælland tog søndag eftermiddag imod sidste års sølvvindere fra FC Midtjylland på Right to Dream Park.

Her skulle en kendelse dybt inde i dommerens tillægstid løbe med al opmærksomheden, efter at FC Nordsjællands 19-årige centerforsvarer Adamo Nagalo kort ramte bolden med hånden i eget felt.

Efter en længere VAR-pause blev udeholdet fra FC Midtjylland tilkendt et kontroversielt straffespark, som Evander sparkede sikkert ind bag Andreas Hansen til kampens resultat 1-1.

Efter kampen var FC Nordsjællands cheftræner Flemming Pedersen ikke i tvivl om, at straffesparket var forkert dømt. Han undrede sig over, at reglerne ikke er de samme fra kamp til kamp.

– Det er selvfølgelig ærgerligt, måden det sker på til sidst. Det føles som om, at reglerne for ‘hands’ i feltet er udspillet, og så er det et stort lotteri.

– Kontaktiden er så kort, at han ikke kan nå at flytte armen der. Og han har endda armen i en naturlig stilling. Jeg troede det var løgn, da Sandi (Putros red.) blev kaldt ud, fordi jeg tænkte, den klarer VAR-vognen, sagde en skuffet cheftræner til TV3 SPORT.

Highlights: FC Nordsjælland måtte nøjes med uafgjort mod FC Midtjylland efter sent straffespark

Kampens resultat betyder, at FC Nordsjælland i skrivende stund fastholder deres førerposition i Superligaen.

Det kan dog nå at ændre sig endnu, hvis Randers FC vinder mod Brøndby IF. En kamp som lige nu kan følges på 6’eren og discovery+.

Du kan se hele interviewet øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer