Highlights: FC Nordsjælland måtte nøjes med uafgjort mod FC Midtjylland efter sent straffespark

Superligaens tophold fra FC Nordsjælland tog søndag eftermiddag imod sidste års sølvvindere fra FC Midtjylland på Right to Dream Park.

FC Nordsjælland skulle forsøge at fortsætte deres imponerende start på Superliga-sæsonen i søndagens kamp mod FC Midtjylland.

Hjemmeholdet fra FC Nordsjælland kom bedst fra land i dagens opgør, da klubbens blot 18-årige angriber Ernest Nuamah bragte FCN foran med 1-0 på et oplæg af Oliver Rose-Villadsen efter 15 minutters spil.

Føringen holdt langt hen i opgøret, og ligesom man skulle til at udråbe FC Nordsjælland som vinderne i dagens opgør, fløjtede dommeren for straffe til udeholdet.

Efter en længere VAR-pause kunne Evander gå til bolden og sparke den sikkert ind bag Andreas Hansen til kampens resultat 1-1.

FC Nordsjælland 1-0 FC Midtjylland (Ernest Nuamah, 15′)

FC Nordsjælland 1-1 FC Midtjylland (Evander, 90+10′)