1 min læsningLiverpool-legende kritiserer en af holdets profiler: Hvor er lysten henne?

Robbie Fowler var ligesom mange andre fodboldeksperter ikke imponeret over, hvad han så forleden, da holdet tabte 4-1 mod Napoli. Og specielt en af holdets profiler får en meget hård medfart.

1 min læsning
Robbie Fowler kritiserer Liverpools forsvarsspiller Trent Alexander-Arnold
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Craig Brough

Liverpool blev skilt ad af Napoli i midtugens Champions League-runde.

Et 4-1-nederlag led den engelske storklub, og allerede ved pausen var Jürgen Klopps mandskab bagud 3-0.

Efter en forfærdelig defensiv indsats i de første 45 minutter, hvor især midterforsvarsspilleren Joe Gomez mødte meget kritik, er det dog en helt anden spiller den tidligere Liverpool-angriber Fowler kritiserer.

– Du kan ikke kritisere lysten på det her fodboldhold i de seneste sæsoner.

Netop lysten hos Liverpoool FC, der i sidste sæson spillede med i fire turneringer til det sidste, skinner især igennem hos en spiller. Nemlig Trent Alexander-Arnold.

– Joe Gomez vil få al kritikken her men se lige på det manglende engagement fra Trent . Offensivt er han suveræn. Men defensivt kan vi jo skille ham ad, fordi han ikke viser det samme ønske om at komme tilbage, som han gør for at komme frem. Og det er forkert, lyder det fra Fowler, der fortsætter:

– Liverpool var chokerende ringe defensivt mod Napoli.

Denne weekends Premier League-runde, hvor Liverpool skulle have mødt Wolverhampton, er udsat, hvilket giver manager Jürgen Klopp mere tid til at arbejde med sit hold.

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Premier League udsat – åbner for alternativ kupon

Allerede tirsdag venter der endnu en svær opgave, når Ajax kommer til Anfield i anden runde af denne sæsons Champions League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer