2 min læsningBoilesen-stikpille ovenpå femte nederlag: Folk skal kigge sig selv i spejlet, hvis de vil være her

Nicolai Boilesen forstår godt, hvis man har svært ved at forestille sig F.C. København som danske mestre ovenpå lørdagens nederlag.

2 min læsning
FCKs Nicolai Boilesen i aktion under superligakampen mellem OB og FC København i Odense lørdag den 10. september 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

F.C. København indkasserede sæsonens femte nederlag, da Superligaens nummer 11 var for stor en mundfuld lørdag aften.

OB udnyttede to store fejl i FCK’s defensiv og tog en sejr på 2-1 med et sent sejrsmål af 18-årige Yankuba Minteh, der endnu ikke havde fået en trøje med navn på ryggen.

Nicolai Boilesen forsøgte efter kampen at stille diagnosen for det F.C. København-mandskab, der nu har tabt flere kampe end de gjorde i hele sidste superligasæson.

– Det er ikke kun i dag. Det har været i hele sæsonen. Små momenter har det været fint, men det er alt for få. For mig handler det i sidste ende om to ting. Kvaliteten i det vi gør er alt alt for lav – og ikke den her klub værdigt, siger Boilesen og fortsætter.

– Nummer to ting er, at folk skal kigge sig selv i spejlet og hanke op i sig selv, hvis man vil være en del af det her. Det er bare ikke godt nok, siger en tydeligt Boilesen til TV3+ efter kampen.

Highlights: To FCK-forsvarskoks i Odense da kyniske OB slog de danske mestre

Til sidst understreger FCK-stopperen, at han godt kan forstå, hvis man ikke kan forestille sig Løverne som danske mestre efter den sløje sæsonstart.

F.C. København har i denne sæson vekslet mellem sejre og nederlag i Superligaen.

Hvis de forsvarende danske mestre holder fast i det mønster, kan de næste søndag fejre en sejr mod sidste sæsons sølvvindere fra FC Midtjylland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer