Highlights: To FCK-forsvarskoks i Odense da kyniske OB slog de danske mestre

F.C. København-defensiven lavede to store fejl, der begge førte til mål. OB hentede sæsonens tredje sejr i kampen mod de danske mestre.

Superligakampen mellem OB og FC København i Odense lørdag den 10. september 2022.

Nature Energy Park dannede ramme om lørdagens eneste superligaopgør. Her skulle F.C. København forsøge at få to superligasejre i træk for første gang i denne sæson, mens OB jagtede sæsonens tredje sejr. Fynboerne var kyniske, udnyttede gæsternes fejl og kunne tage en sejr på 2-1.

Tyve minutter inde i kampen bragte FCK sig ellers foran, da Mads Frøkjær noget uheldigt løb bolden i eget net. Kort før pausen fik OB’erne dog bragt balance i regnskabet, da Davit Khocholava blev overmandet på midten af banen og gav en friløber til Issam Jebali, der med stort overskud udplacerede Matt Ryan i FCK-målet.

Fem minutter før tid appellerede FCK for hånd på bolden og straffespark. OB’erne løb kontra, og efter endnu en fejl i FCK-defensiven scorede 18-årige Yankuba Minteh fynboerne i front med 2-1.

OB 0-1 F.C. København (Mads Frøkjær selvmål, 21′)

OB 1-1 F.C. København (Issam Jebali, 45′)

OB 2-1 F.C. København (Yankuba Minteh, 86′)