2 min læsningLindstrøm om hadbeskeder til ny Brøndby-spiller: Vi er også mennesker

Brøndbys nyindkøb Nicolai Vallys har været udsat for hadske beskeder fra såkaldte fans. Nu får han støtte fra den tidligere Brøndby-profil Jesper Lindstrøm, der også selv modtager ubehagelige beskeder.

2 min læsning
Jesper Lindstrø modtager også hadbesker
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Hadske beskeder.

Dem modtager professionelle fodboldspillere desværre til tider fra såkaldte fodboldfans.

Således også Nicolai Vallys, der fik indbakken fuld af dem, da han indrømmede, at han ikke ligefrem har været fan af sin nye klub Brøndby IF. Men nu får han støtte fra den tidligere Brøndby-profil Jesper Lindstrøm.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Den danske Frankfurt-spiller fortæller i et interview til TV3 Sport, at han mener, det er på tide, at folk tænker sig om og stopper med at sende de hadske beskeder.

– Jeg synes, man skal begynde at tage det lidt mere roligt med de beskeder der. For vi er også mennesker – fodboldspillere, siger Jesper Lindstrøm og fortsætter:

– Det kan godt være, vi løber rundt på en fodboldbane, er i fjernsynet og tjener penge. Men vi er også mennesker. Vi læser også, hvad der står. Så jeg synes, man skal slappe lidt af med de der hadbeskeder.

Brøndby IF står sammen om Vallys: Uacceptabelt!

Han mener, at Nicolai Vallys har valgt rigtigt i at indrømme, at han ikke har haft et varmt forhold til Brøndby. Så længe han er glad for at spille på Vestegnen og viser, at han vil kæmpe for holdet.

– Han kan lige så godt være ærlig og sige, at han ikke har stået på sydsiden, og at han er født og opvokset på Østerbro. Nu er han i Brøndby, og han kæmper for Brøndby. Og jeg synes også, man kan se, at han virkelig godt kan lide at være i Brøndby, siger Lindstrøm.

Ekspert roser ny Brøndby-spiller: En af de bedste spillere der har været i Superligaen i lang tid

Den danske Bundesliga-komet modtager selv en del beskeder af den mindre fine slags. Således også fornylig.

– Fodbolden er en barsk verden, og jeg får også beskeder. Jeg fik beskeder i går, om at jeg skulle brække benene. Sådan er det at være en offentlig person. Du kan ikke altid være på en lyserød sky, siger Lindstrøm.

Nicolai Vallys skiftede denne sommer til Brøndby IF fra Silkeborg IF og kan søndag få hjemmebanedebut på Brøndby Stadion. Her står Brøndby over for Randers. Kampen fløjtes i gang klokken 16.00 og kan ses på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer