2 min læsningOB-anfører ovenpå pokalchok: Føles ad helvede til

OB-anfører Jeppe Tverskov var slemt skuffet over præstationen onsdag aften, hvor fynboerne blev ekspederet ud af pokalturneringen.

2 min læsning
Jeppe Tverskov (6) efter 3F Superligakampen mellem OB og AGF på Nature Energy Park i Odense, søndag den 7. august 2022. Kampen endte 1-2.. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)

OB måtte onsdag aften forlade pokalturneringen, da 1. divisionsklubben Nykøbing FC blev for stor en mundfuld.

Samtidig er fynboerne næstsidst i Superligaen med to sejre i otte forsøg.

Derfor ærgrer det OB-anfører Jeppe Tverskov, at det blev til et tidligt pokalexit, når de i den forgangne sæson netop nød stor succes og nåede helt til finalen.

– Det føles ad helvedes til. Vi har vel haft nærmest over et år uden at tabe i den her turnering og haft en stor oplevelse sidste år, så vi havde håbet på mere, siger Jeppe Tverskov og fortsætter.

– Man kan sige, at 120 minutter og et nederlag var vel den værst mulige kombi, vi kunne ramme, siger OB’eren til See.

Chok: OB ekspederet ud af Pokalen efter straffe

Opgøret endte målløst efter 90 minutter, selvom OB indtog en klar favoritrolle. I den forlængede spilletid sendte et mål i hver ende kampen ud i straffesparkskonkurrence, hvor Nykøbing FC, der fortsat har en sejr til gode i 1. division, trak det længste strå.

– Jeg synes, man kan se, at det er to hold, der ikke har en sindssygt god melodi lige nu. Vi kæmper med det i Superligaen, og det er jo klart, at du ikke kommer ind med selvtillid og fuldstændig smadrer på, når det er sådan, siger Tverskov.

Allerede lørdag får OB muligheden for at rette op på formen, når F.C. København kommer på besøg i Odense.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer